Cesta: Drom, romské středisko / Tiskové zprávy / Hledáme zdravotně sociálního pomocníka/pomocnici pro Brno

VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ NA POZICI ZDRAVOTNĚ SOCIÁLNÍHO POMOCNÍKA/POMOCNICE V BRNĚ

Pozice „zdravotně sociálního pomocníka“ svou náplní odpovídá náplni terénního pracovníka, spočívá tedy v přímé práci s lidmi v terénu se specializací na zdravotní oblast (registrace u lékaře, zdravotní pojištění, preventivní prohlídky, motivace k léčbě, dodržování léčebného režimu apod.).

HPP, plný úvazek
místo výkonu práce:   Brno, Bratislavská 41
hrubá mzda: 18 000 – 21 000 Kč
nástup: 1. března 2017 – případně dle domluvy (smlouva na dobu určitou předběžně do konce roku 2019 – zástup za mateřskou/rodičovskou dovolenou)

Požadujeme:
- odbornou způsobilost
sociálního pracovníka dle § 110 zákona č. 108/2006 Sb., o sociálních službách (minimálně vyšší odborné vzdělání v oborech vzdělání zaměřených na sociální práci a sociální pedagogiku, sociální a humanitární práci, sociálně právní činnost, charitní a sociální činnost nebo vysokoškolské vzdělání získané studiem v bakalářském nebo magisterském studijním programu zaměřeném na sociální práci, sociální politiku, sociální pedagogiku, sociální péči, sociální patologii, právo nebo speciální pedagogiku)
- bezúhonnost
- schopnost samostatné práce v terénu
- výborné komunikační schopnosti
- znalost práce na PC
- uchazeči s praxí v terénní práci budou upřednostněni

Nabízíme:
- flexibilní pracovní dobu
- nadprůměrné platové ohodnocení v oboru a další benefity
- zajímavou a odpovědnou práci v terénu
- možnost průběžného vzdělávání, profesního rozvoje a  seberealizace
- práci v zavedené a respektované organizaci s dlouholetou praxí

V případě zájmu zašlete strukturovaný životopis na adresu zuzana.marhoulova@drom.cz nejpozději do 15. února 2017.
Vybraní uchazeči
obdrží následně e-mailem instrukce k tvorbě strukturovaného motivačního dopisu.
V dalším kroku budou vybraní uchazeči pozváni k ústnímu pohovoru, který se uskuteční v druhé polovině února, předpokládaný nástup vybraného pracovníka je 1. března 2017.

Na přihlášky nesplňující některý z požadavků nebudeme reflektovat.
Organizace si vyhrazuje právo vyhlásit nové výběrové řízení v případě, že nevybere vhodného kandidáta.

kontakt:
DROM, romské středisko, Bratislavská 41, 602 00 Brno