21.07.2016

Výběrové řízení TSP

Příspěvková organizace DROM, romské středisko vypisuje výběrové řízení na místo sociálního pracovníka/pracovnice programu Terénní sociální práce Brno

13.07.2016

Logoped / ka

Příspěvková organizace DROM, romské středisko vypisuje výběrové řízení na pozici Logoped/ka v Nízkoprahovém zařízení pro děti a mládež DROM.

13.07.2016

Pracovní nabídka

Příspěvková organizace DROM, romské středisko vypisuje výběrové řízení na pozici Sociální pracovník/ice v Nízkoprahovém zařízení pro děti a mládež DROM.

13.06.2016

Nadační fond Verda aktualizoval přihlášky na školní rok 2016/2017

Nadační fond Verda aktualizoval pro zájemce o stipendia přihlášky na školní rok 2016/2017. Přihlášky jsou ke stažení na www.verda.me

04.05.2016