27.03.2013

Projekt „Máš na to!“ podpořil děti ze sociálně vyloučených lokalit

Více než dvě stovky dětí se zapojily do projektu „Máš na to!“, který realizovaly organizace DROM, romské středisko a RATOLEST BRNO ve spolupráci se ZŠ a MŠ Brno, nám. 28. října 22.

18.03.2013

Cestou komunitní práce

Nové cesty pro práci s romskými komunitami v brněnských sociálně vyloučených lokalitách se rozhodli hledat pracovníci organizace DROM, romské středisko.

31.10.2012

Děti ze sociálně vyloučených lokalit mají zájem o vzdělávání ve volném čase

Realizujeme nový projekt "Máš na to!", jehož cílem je zvýšit vzdělanostní šance dětí ze sociálně znevýhodněného prostředí.

19.09.2012

DROM, romské středisko pořádá akci pro školy

V tomto roce se Nízkoprahové zařízení pro děti a mládež DROM opět zapojí do Týdne nízkoprahů, který pořádá Česká asociace streetwork za účelem zviditelnění a prezentace nízkoprahových klubů.

19.07.2012

Do projektu Šanci dětem! se zapojilo téměř pět set dětí z vyloučených lokalit

Více než dva roky realizovala organizace DROM, romské středisko projekt Šanci dětem!. Projekt byl zaměřen na mimoškolní vzdělávání dětí a mládeže z lokalit ohrožených sociálním vyloučením v městských částech Brno-střed a Brno-sever. Vzdělávacích aktivit se v rámci projektu zúčastnilo celkem 458 dětí a žáků a 76 pracovníků, kteří pracují s dětmi v nízkoprahových zařízeních pro děti a mládež a žáky na základních školách.