19.07.2012

Do projektu Šanci dětem! se zapojilo téměř pět set dětí z vyloučených lokalit

Více než dva roky realizovala organizace DROM, romské středisko projekt Šanci dětem!. Projekt byl zaměřen na mimoškolní vzdělávání dětí a mládeže z lokalit ohrožených sociálním vyloučením v městských částech Brno-střed a Brno-sever. Vzdělávacích aktivit se v rámci projektu zúčastnilo celkem 458 dětí a žáků a 76 pracovníků, kteří pracují s dětmi v nízkoprahových zařízeních pro děti a mládež a žáky na základních školách.

05.07.2012

„Skrze tebe poznám sebe!“ je mottem výměnného pobytu pro českou a slovenskou mládež s omezenými příležitostmi

DROM, romské středisko poprvé realizuje výměnný pobyt pro děti a mládež z lokalit ohrožených sociálním vyloučením z České republiky a ze Slovenska. Chystaná výměna mládeže je součástí rozsáhlého programu Evropské unie Mládež v akci a uskuteční se v termínu 6. – 15. 7. 2012 v lokalitě Tři studně na Vysočině.

20.06.2012

Nadační fond Verda pro školní rok 2012/2013

Nadační fond Verda poskytuje již jedenáctým rokem finanční podporu romským studentům z celé ČR. Možnost získání stipendia platí i pro následující školní rok 2012/2013.

21.02.2012

Projekt "Šanci dětem!" v cílové rovince!

Již téměř dva roky realizuje DROM, romské středisko společně s občanským sdružením RATOLEST BRNO projekt „Šanci dětem!“, který je zaměřený na mimoškolní vzdělávání dětí a mládeže z lokalit ohrožených sociálním vyloučením městských částí Brno-střed a Brno-sever.

16.12.2011

PF 2012

Vážení přátelé,kolegové,sponzoři děkujeme Vám za dosavadní spolupráci, přejeme Vám spokojené Vánoce a v Novém roce hodně osobních a pracovních úspěchů. zaměstnanci romského střediska DROM.