Cesta: Drom, romské středisko / Tiskové zprávy / Speciální pedagog/pedagožka v Nízkoprahovém zařízení pro děti a mládež DROM.

Speciální pedagog/pedagožka

Příspěvková organizace DROM, romské středisko vypisuje výběrové řízení na pozici Speciální pedagog/pedagožka v Nízkoprahovém zařízení pro děti a mládež DROM.

•  Úvazek 1,0
  •  Nástup prosinec 2016
  •  Vhodné pro absolventy

Náplň práce: Speciální pedagog/pedagožka realizuje přímou práci s dětmi na předškolní přípravě, kterou navštěvují děti od 3 do 5 let věku. Připravuje a realizuje jednotlivé aktivity a programy pro děti. Vede dokumentaci spojenou s předškolní přípravou. Připravuje individuální vzdělávací plány klientů.

Požadujeme:

• VŠ vzdělání v oboru speciální pedagogika
  • trestní bezúhonnost
  • uživatelskou znalost práce na PC
  • schopnost učit se novým věcem
  • schopnost pracovat samostatně i v týmu

Nabízíme:

• kreativní práci v mladém týmu
  • další vzdělávání v oboru
  • pravidelnou supervizi
  • plat 20 tisíc Kč hrubého
  • stravenky
  • 5 týdnů dovolené

Strukturovaný životopis a motivační dopis zasílejte nejpozději do 30. 11. 2016 na e-mail: jana.brenkova@drom.cz

Kontaktní osoba: Mgr. et Bc. Jana Břenková, mobil: 602 784 434

Vybraní uchazeči budou kontaktováni telefonicky nebo e-mailem a pozváni k ústnímu pohovoru. Organizace si vyhrazuje právo vyhlásit nové výběrové řízení, pokud nebude vybrán vhodný kandidát.

Hlavním posláním příspěvkové organizace DROM, romské středisko je poskytovat sociální služby v souladu se zákonem č. 108 /2006 Sb. o sociálních službách, zmírňovat rizika sociálního vyloučení a napomáhat zlepšení životní situace osob ohrožených sociálním vyloučením prostřednictvím nabídky sociálních služeb: nízkoprahové zařízení pro děti a mládež, terénní programy a dalších aktivit. Více informací na www.drom.cz.